Οργανική θρέψη

Μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών λιπασμάτων καλύπτει όλες τις ανάγκες του λαχανόκηπου,του ελαιώνα, του οπωρόνα αλλά και του μπαλκονιού.

  • κουτσουλιά30122012125αποστειρωμένη-απαλλαγμένη από ζιζάνια & έντομα εδάφους. Ρίξτε τη στο λαχανόκηπο & φρεζάρετε.Ιδανικό για χρήση σε ελαιόδενδρα κι οπωροφόρα. Ρίξτε το γύρω από τα δένδρα και ποτίστε.Συσκευασία 25 κιλών.

  • ΦύκιαphpThumbαποστειρωμένο προϊόν-απαλλαγμένο από ζιζάνια & έντομα εδάφους. Δεν «καίει»τα φυτά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τη φύτευση των λαχανικών.Ανοίξτε λακουβίτσα, προσθέστε το και μετά φυτέψτε το φυτό. Θεαματικά αποτελέσματα!Συσκευασίες 20 & 40 λίτρων.

  • Κοπριά προβάτου2Αποστειρωμένη (απαλλαγμένη από ζιζάνια κι έντομα εδάφους)κι επεξεργασμένη.Ρίξτε το στο έδαφος και φρεζάρετε ή ρίξτε το μετά τη φύτευση, γύρω-γύρω από τα φυτά και ποτίστε. Θεαματικά αποτελέσματα.Εμπλουτισμένο με ζεόλιθο. Περιέχει  κι ενεργούς μικροοργανισμούς. Συσκευασία 40 κιλών.

Επίσης διατίθενται ειδικές συσκευασίες λιπασμάτων για:

Βιο λίπανση σε λαχανικά

Βιο λίπανση για εσπεριδοειδή και άλλα καρποφόρα

Βιο λίπανση για αρωματικά

Βιο λίπανση για αμπέλι

Βιο λίπανση για ελαιόδενδρα

Βιο λίπανση για τριανταφυλλιές & γκαζόν

Βιο λίπανση για οξύφυλλα (γαρδένιες, καμέλιες, ορτανσίες κ.ά)

Διατίθεται,επίσης, ζεόλιθος και απολυμαντικά εδάφους(απαλλαγή από έντομα εδάφους όπως κρεμμυδοφάγους) με λιπαντικές ιδιότητες.

Προσθέστε βιολογικά λιπάσματα και αυξήστε παραγωγή και ποιότητα.

15640137-happy-family-with-vegetables-harvest-in-garden378-AmyConnorKatieandDerekWarburtonsLunchboxGardens

Αφήστε μια απάντηση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ