Προφίλ

Η εταιρεία δημιουργήθηκε στην Επανομή Θεσσαλονίκης, το 1991, από το γεωπόνο Α.Π.Θ. Αντώνιο Ντονούτσιο και αρχικά προμήθευε με προϊόντα τους επαγγελματίες παραγωγούς.

Το garden center Αγρός & Κήπος, μια καλαίσθητη επιχείρηση σύμφωνα με πρότυπες αντίστοιχες του εξωτερικού, εδρεύει σ’ένα σύγχρονο ιδιόκτητο χώρο από το 2001 και προμηθεύει με προϊόντα παραγωγούς κι ερασιτέχνες.

Εκατοντάδες  είδη στεγάζονται σε κτίριο 250 τμ και στους αποθηκευτικούς  του χώρους, όπως  και στο εκθεσιακό θερμοκήπιο 250 τμ. Στον προαύλιο χώρο των 5 στρεμμάτων η εταιρεία διαθέτει μεγάλη ποικιλία  φυτών και εφοδίων του κήπου. Κάθε λάτρης του αγρού και του κήπου μπορεί να βρεί σ’εμάς ότι χειάζεται!

Από το 2015 η εταιρεία μας ασχολείται και με δημιουργίες για το γάμο και τη βάφτιση.

Συνεργαζόμαστε με τις πιο έμπιστες εταιρείες του χώρου και ο πελάτης βρίσκει σε εμάς την εξυπηρέτηση και την ποικιλία στις καλύτερες τιμές.

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε τις όποιες απορίες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 23920-44288 ή μέσω email στο info@agros-kipos.gr.

1) Τηλεφωνική Παραγγελία
Για οποιοδήποτε προϊόν που σας ενδιαφέρει μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος και θα σας αποσταλούν το συντομότερο δυνατόν στον χώρο σας. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα.

2) Παραγγελία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε και μέσω e-mail στο info@agros-kipos.gr.

Agros & Kipos by Kostas Argyris

g_november__agros-kipos_091

c_inside views__agros-kipos_012

g_november__agros-kipos_038

Agros & Kipos by Kostas Argyris

Agros & Kipos by Kostas Argyris

g_november__agros-kipos_095

 

 

Αφήστε μια απάντηση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ